Winkel

Bach bloesem No 11 Elm »

14,99

• Emotiegroep: Vind hoop en geluk
• Voor: zelfvertrouwen en vertrouwen in eigen efficiënte aanpak
• Geschikt voor het hele gezin
• 100% natuurlijk
• 20ml flesje

Wanneer je vaak een verstikkend gevoel ervaart dat de moeilijkheden je boven het hoofd groeien, dan is deze Elm bloesem geschikt voor jou. Gebruik deze Bach bloesem voor: zelfvertrouwen en vertrouwen in eigen efficiënte aanpak. De Bach bloesem Elm is een 100% natuurlijke kruidentinctuur en hoort bij de emotiegroep: Vind hoop en geluk. Bij deze emoties horen ook de volgende Bach bloesems: Larch, Elm, Pine, Oak, Crab Apple, Star of Bethlehem, Willow en de Sweet Chestnut.

Gebruik: Gebruik 2 druppels Elm in een glas water (100ml). Sloksgewijs opdrinken. Of doe 2 druppels bloesem direct onder je tong. Max. 20 druppels verdeeld over de dag. De dagelijks aanbevolen portie niet overschrijden.

Dr. Edward Bach (bacterioloog, arts en patholoog) ontwikkelde 80 jaar geleden 38 bloesems die passen bij 7 emotiegroepen: Blijf bij jezelf, je zorgen overwinnen, leven en laten leven, vind hoop en geluk, ken jezelf, maak contact met anderen en leef bij de dag.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Bewaren bij kamertemperatuur, buiten bereik van kinderen.

Gebruik:

Gebruik 2 druppels in een glas water (100ml). Sloksgewijs opdrinken verdeeld over de dag. Max. 20 druppels per dag. De dagelijks aanbevolen portie niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Bewaren bij kamertemperatuur, buiten bereik van kinderen.

Ingrediënten:

Alcohol, tinctuur van de iep bloesem.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bach bloesem No 11 Elm »” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *