Het verhaal van Edward Bach

Bach bloesems. Al ruim 80 jaar vertrouwd.

De Bach bloesems zijn gemaakt van de essentie van bloemen en planten. Vind het gevoel van innerlijke rust en kalmte terug. Je kunt kiezen uit 38 bloesems en jouw persoonlijke mix samenstellen, afgestemd op jouw emoties.
Wat de dag ook brengt, met de Bach bloesem wijzer combineer je jouw persoonlijke mix.

Het verhaal van de Bach bloesems

Het systeem van bloesems werd in de jaren 30 van de vorige eeuw ontwikkeld door Edward Bach, een bacterioloog, arts en patholoog, die geloofde dat emotioneel welzijn de sleutel is naar algeheel welzijn.
Gedurende zijn leven onderzocht hij het gebruik van bloemen en planten om op een eenvoudige, natuurlijke manier emotionele balans te vinden.
Uiteindelijk richtte hij het Bach Centre op in Oxfordshire in Engeland, waar hij de bloesems verder ontwikkelde tot wat ze vandaag de dag zijn.

Doorgaan met het nalatenschap van Edward Bach

De 38 bloesems worden vandaag de dag nog op dezelfde manier gecreëerd zoals Bach dat deed. De bloemen en planten komen zelfs nog van dezelfde locaties, met de hand geplukt uit o.a. de originele tuinen bij het Bach Centre. De Bach handtekening op de verpakking vormt de garantie dat de bloesems volgens de wijze van Bach gemaakt zijn.
Van de bloemen, tot de kommen in de zon, tot de flacons in de winkel, alles wat in een Bach bloesem zit, is precies zoals Bach het bedoeld heeft.

Shop de Bach bloesems online