Winkel

Bach bloesem No 9 Clematis »

14,99

• Emotiegroep: Leef bij de dag
• Voor: in het hier en nu te zijn, beide voeten op de grond, expressie van talent
• Geschikt voor het hele gezin
• 100% natuurlijk
• 20ml flesje

Artikelnummer: 3413 Categorieën: , , ,

Bij dromerigheid, afwezig zijn en onverschilligheid kan Clematis je ondersteunen. Gebruik deze Bach bloesem voor: in het hier en nu te zijn, beide voeten op de grond, expressie van talent. De Bach bloesem Clematis is een 100% natuurlijke kruidentinctuur en hoort bij de emotiegroep: Leef bij de dag. Bij deze emoties horen ook de volgende Bach bloesems: Chestnut Bud, Clematis, Honeysuckle, Mustard, Olive, Wild Rose en White Chestnut.

Gebruik: Gebruik 2 druppels Clematis in een glas water (100ml). Sloksgewijs opdrinken. Of doe 2 druppels bloesem direct onder je tong. Max. 20 druppels verdeeld over de dag. De dagelijks aanbevolen portie niet overschrijden.

Dr. Edward Bach (bacterioloog, arts en patholoog) ontwikkelde 80 jaar geleden 38 bloesems die passen bij 7 emotiegroepen: Blijf bij jezelf, je zorgen overwinnen, leven en laten leven, vind hoop en geluk, ken jezelf, maak contact met anderen en leef bij de dag.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Bewaren bij kamertemperatuur, buiten bereik van kinderen.

Gebruik:

Gebruik 2 druppels in een glas water (100ml). Sloksgewijs opdrinken verdeeld over de dag. Max. 20 druppels per dag. De dagelijks aanbevolen portie niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Bewaren bij kamertemperatuur, buiten bereik van kinderen.

Ingrediënten:

Alcohol, tinctuur van de bosrank bloesem.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bach bloesem No 9 Clematis »” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *