Winkel

Bach bloesem No 3 Beech »

12,29

• Emotiegroep: Leven en laten leven
• Geschikt voor het hele gezin
• 100% natuurlijk
• 20ml flesje

Artikelnummer: 3407 Categorieën: , ,

Bach bloesem Beech is een kruidentinctuur dat hoort bij de emotiegroep: Leven en laten leven. Bij deze emoties horen ook de volgende Bach bloesems: Beech, Chicory, Rock Water, Vervain en Vine.

Gebruik: Gebruik 2 druppels Beech in een glas water (100ml). Sloksgewijs opdrinken. Of doe 2 druppels bloesem direct onder je tong. Max. 20 druppels verdeeld over de dag. De dagelijks aanbevolen portie niet overschrijden.

Ingrediënten: Alcohol, tinctuur van de beuk bloesem (Beech).

Dr. Edward Bach (bacterioloog, arts en patholoog) ontwikkelde 80 jaar geleden 38 bloesems die passen bij 7 emotiegroepen: Blijf bij jezelf, je zorgen overwinnen, leven en laten leven, vind hoop en geluk, ken jezelf, maak contact met anderen en leef bij de dag.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Bewaren bij kamertemperatuur, buiten bereik van kinderen.

Gebruik:

Gebruik 2 druppels in een glas water (100ml). Sloksgewijs opdrinken verdeeld over de dag. Max. 20 druppels per dag. De dagelijks aanbevolen portie niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Bewaren bij kamertemperatuur, buiten bereik van kinderen.

Ingrediënten:

Alcohol, tinctuur van de beuk bloesem.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bach bloesem No 3 Beech »” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *