Winkel

Bach bloesem No 16 Honeysuckle »

14,99

• Emotiegroep: Leef bij de dag
• Voor: leven in het heden, toekomstgericht met het verleden als basis
• Geschikt voor het hele gezin
• 100% natuurlijk
• 20ml flesje

Artikelnummer: 3420 Categorieën: , ,

Heb je te maken met heimwee, spijt of gebrek aan toekomstperspectief, dan kan de Honeysuckle bloesem je ondersteunen. Gebruik deze Bach bloesem voor: leven in het heden, toekomstgericht met het verleden als basis. De Bach bloesem Honeysuckle is een 100% natuurlijke kruidentinctuur en hoort bij de emotiegroep: Leef bij de dag. Bij deze emoties horen ook de volgende Bach bloesems: Chestnut Bud, Clematis, Honeysuckle, Mustard, Olive, Wild Rose en White Chestnut.

Gebruik: Gebruik 2 druppels Honeysuckle in een glas water (100ml). Sloksgewijs opdrinken. Of doe 2 druppels bloesem direct onder je tong. Max. 20 druppels verdeeld over de dag. De dagelijks aanbevolen portie niet overschrijden.

Dr. Edward Bach (bacterioloog, arts en patholoog) ontwikkelde 80 jaar geleden 38 bloesems die passen bij 7 emotiegroepen: Blijf bij jezelf, je zorgen overwinnen, leven en laten leven, vind hoop en geluk, ken jezelf, maak contact met anderen en leef bij de dag.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Bewaren bij kamertemperatuur, buiten bereik van kinderen.

Gebruik:

Gebruik 2 druppels in een glas water (100ml). Sloksgewijs opdrinken verdeeld over de dag. Max. 20 druppels per dag. De dagelijks aanbevolen portie niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Bewaren bij kamertemperatuur, buiten bereik van kinderen.

Ingrediënten:

Alcohol, tinctuur van de kamperfoelie bloesem.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bach bloesem No 16 Honeysuckle »” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *