Winkel

Bach bloesem No 14 Heather »

14,99

• Emotiegroep: Maak contact met anderen
• Voor: altruïsme, luisterbereidheid, empathisch vermogen.
• Geschikt voor het hele gezin
• 100% natuurlijk
• 20ml flesje

Wanneer je merkt dat je egocentrisch bent, een hekel hebt aan alleen zijn en een kletskous bent, dan kan de Heather bloesem je ondersteunen. Gebruik deze Bach bloesem voor: altruïsme, luisterbereidheid, empathisch vermogen. De Bach bloesem Heather is een 100% natuurlijke kruidentinctuur en hoort bij de emotiegroep: Maak contact met anderen. Bij deze emoties horen ook de volgende Bach bloesems: Heather, Impatiens en Water Violet.

Gebruik: Gebruik 2 druppels Heather in een glas water (100ml). Sloksgewijs opdrinken. Of doe 2 druppels bloesem direct onder je tong. Max. 20 druppels verdeeld over de dag. De dagelijks aanbevolen portie niet overschrijden.

Dr. Edward Bach (bacterioloog, arts en patholoog) ontwikkelde 80 jaar geleden 38 bloesems die passen bij 7 emotiegroepen: Blijf bij jezelf, je zorgen overwinnen, leven en laten leven, vind hoop en geluk, ken jezelf, maak contact met anderen en leef bij de dag.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Bewaren bij kamertemperatuur, buiten bereik van kinderen.

Gebruik:

Gebruik 2 druppels in een glas water (100ml). Sloksgewijs opdrinken verdeeld over de dag. Max. 20 druppels per dag. De dagelijks aanbevolen portie niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Bewaren bij kamertemperatuur, buiten bereik van kinderen.

Ingrediënten:

Alcohol, tinctuur van de struikheide bloesem.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bach bloesem No 14 Heather »” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *