Star of Bethlehem – Vogelmelk (Ornithogalum umbellatum)

bloesem Star of Bethlehem - Bach bloesem

De schok van slecht nieuws, het verlies van dierbare, de schrik na een ongeluk enz.
Voor die mensen is de bloesem Star of Bethlehem geschikt.

Star of Bethlehem is een van de Bach bloesems van de traditionele Bach RESCUE crisisformule. Het is de bloesem voor de effecten van een schok, bijvoorbeeld bij onverwacht slecht nieuws of een onaangename gebeurtenis. Of deze nu recent zijn of al wat langer geleden. Ook is het de Star of Bethlehem voor het lege gevoel dat iemand kan krijgen als een dierbare overlijdt of wegloopt. Star of Bethlehem kan in zulke omstandigheden troost bieden. Deze bloesem is ook geschikt voor (huis)dieren.

 

De beschrijving van Edward Bach

Voor mensen in grote nood, die tijdelijk verkeren in een situatie die hen erg ongelukkig maakt. De schok van slecht nieuws, het verlies van een dierbare, de schrik in de benen na een ongeluk enz. Aan degenen die aanvankelijk niet getroost willen worden geeft deze Star of Bethlehem bloesem toch enige verlichting.


De Bach bloesems wijzer

Er zijn 38 bloesems waarmee je jouw persoonlijke mix kunt samenstellen, afgestemd op jouw emoties. Benieuwd welke bloesem geschikt is voor jouw emoties? Vind de bloesem die bij jou past via onze Bach bloesem wijzer.

Bach bloesem wijzer »

©Teksten gebruikt met toestemming van The Bach Centre (www.bachcentre.com). Bach bloesems worden toegepast volgens de methode van dr. Bach.