menu

WATER VIOLET

Maak contact met anderen

WATER VIOLET

Hottonia palustris

Waterviolier

Water Violet is de remedie voor getalenteerde, capabele mensen die vanwege hun onafhankelijke instelling op anderen nog wel eens trots en laatdunkend kunnen overkomen.

 

De echte Water Violet (waterviolier) mensen zijn meestal recht door zee, rustig en waardig. Ze zijn het liefst alleen of met een handjevol goede vrienden.

 

We hebben behoefte aan deze remedie als er door onze aangeboren terughoudendheid een kloof is ontstaan tussen ons en de anderen, waardoor wij eenzaam zijn geworden en geen contact meer kunnen maken met de omgeving.
Water Violet helpt ons alles weer in balans te brengen, zodat we een grotere betrokkenheid hebben met de rest van de mensheid.

 

De beschrijving van Edward Bach:

Voor diegenen die het liefst alleen zijn, of ze nu gezond zijn of ziek. Heel rustige mensen, die ook weinig lawaai maken, geen veelpraters zijn en die als ze praten dat met zachte stem doen. Zeer zelfstandig, capabel en onafhankelijk. Bemoeien zich bijna nooit met de mening van anderen. Ze zijn afstandelijk, laten anderen met rust en gaan hun eigen gang. Vaak zijn ze heel slim en getalenteerd. Hun rust en kalmte is voor de mensen in hun omgeving een verademing.

 

button-verkooppunt.png 

 

© Teksten gebruikt met toestemming van The Bach Centre (www.bachcentre.com). 
Bach bloesems worden toegepast volgens de methode van Dr. Bach.