Dieren en Bach bloesems

Je weet inmiddels vast dat mensen baat hebben bij Bach bloesems voor hun emotionele welzijn. Maar wist je dat ook dieren zoals honden, katten, paarden en konijnen Bach bloesems kunnen gebruiken?  

 

Dieren van alle soorten en maten 

Het beste nieuws: Bach bloesems zijn geschikt voor iedereen! Hoe groot, klein of harig je dierenvriend ook is. Heb je een hond met verlatingsangst, een kat die sproeit of een paard dat onzeker is en moeite heeft met laden? Hoewel we zielsveel van onze dieren houden kan het soms voorkomen dat ze niet goed in hun vel zitten net zoals wij mensen dit kunnen hebben. 

Zo kan onze Bach bloesem White Chestnut bijvoorbeeld baat hebben bij dieren die veel in hun hoofd zitten, rusteloos zijn en waar er iets bij dwarszit. Bach bloesem Star of Bethlehem kan je dier helpen bij traumatische ervaringen zoals als deze zijn maatje is verloren of iets naars heeft meegemaakt en daardoor een trieste uitstraling heeft. En Bach bloesem Aspen is weer geschikt voor schrikkerige en paniekerige dieren. 

Je kan Bach bloesems kopen via onze website. De Bach bloesem druppels zijn veilig voor je huisdier en zijn 100% natuurlijk. Je kan de druppels door het water, voer of over iets lekkers doen. 

 

Therapeuten met dieren als specialiteit  

Het gedrag van je dier analyseren en het daarbij uitzoeken van geschikte bloesems kan een hele uitdaging zijn. Edward Bach ontwikkelde namelijk begin vorige eeuw 38 bloesems die allemaal bij een andere emotie passen. Dit zijn dus heel veel bloesems – elk voor een specifieke eigenschap van zowel mens als dier. Gelukkig zijn er tal van geregistreerde Bach bloesem therapeuten die zich specialiseren in dieren. Met hun jarenlange ervaring hebben zij de kennis om een gepersonaliseerde Bach bloesem mix voor jouw dier samen te stellen.