Wild Rose – Wilde roos (Rosa canina)

bloesem wild rose - bach bloesem

Wanneer jij je emotieloos voelt en geen uitdaging meer ervaart in het dagelijks welzijn.
Of als het streven naar het beste uit de dag of je leven halen ver te zoeken is,
dan is de Bach bloesem Wild Rose juist iets voor jou.

Wilde Rose is voor mensen die hebben aanvaard dat dit het is wat het leven te bieden heeft. Het streven naar de ultieme voldoening hebben opgegeven. In deze stemming berusten we bij de stand van zaken, waar we ons dan ook niet meer over beklagen en zonder dat het ons erg ongelukkig maakt. In plaats daarvan halen we de schouders op – het heeft toch geen zin te proberen er iets aan te veranderen – en maken we er maar het beste van.

Deze Bach bloesem Wild Rose helpt ons weer levenslustig te worden. De positieve zijde van de toestand van de Wild Rose is dat we zorgeloos door het leven gaan. In plaats van apathie ervaren we meer doelgerichtheid, wat ons gelukkiger en blijer maakt. De Bach bloesem Wild Rose hoort bij de emotiegroep ‘Leef bij de dag’ en bestaat uit de 100% natuurlijke kruidentincturen: Chestnut Bud, Clematis, Honeysuckle, Mustard, Olive, Wild Rose en White Chestnut.

De beschrijving van Edward Bach

Mensen die zonder aanwijsbare reden alles maar over zich heen laten komen, het leven min of meer aan zich voorbij laten gaan, alles maar nemen zoals het is, zonder moeite te doen om bepaalde zaken beter of plezieriger te maken. Ze hebben de strijd om het leven opgegeven, zonder tegenstribbelen.


De Bach bloesems wijzer

Er zijn 38 bloesems waarmee je jouw persoonlijke mix kunt samenstellen, afgestemd op jouw emoties. Benieuwd welke bloesem geschikt is voor jouw emoties? Vind de bloesem die bij jou past via onze Bach bloesem wijzer.

Bach bloesem wijzer »

©Teksten gebruikt met toestemming van The Bach Centre (www.bachcentre.com). Bach bloesems worden toegepast volgens de methode van dr. Bach.