Winkel

Bach RESCUE Pets Plus Druppels (20ml)

13,49

• Geschikt voor alle huisdieren
• 4 Druppels direct op de tong
• Mix van 5 Bach bloesems
• 20ml flacon
• 100% Natuurlijk

Artikelnummer: 3480 Categorie:

Een stressmomentje met je huisdier…
Bach RESCUE® Pets Plus Spray is een voedingssupplement op natuurlijke basis met de vijf Bach bloesems: Cherry Plum, Clematis, Impatiens, Rock Rose en Star of Bethlehem en vitamine B5* en B12. Dit ondersteunt in *stress-situaties, spannende tijden en is goed voor de gemoedstoestand van je huisdier.

Gebruik: Naar behoefte 4 druppels (= één dosering) in het drinkwater of over het voer doen. Er kunnen ook 4 druppels direct op de tong worden gegeven. Maximaal 6 doseringen per dag. De dagelijkse aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. RESCUE PETS PLUS druppels kan langere tijd gebruikt worden.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Bewaren bij kamertemperatuur, buiten bereik van kinderen.

Gebruik:

Naar behoefte 4 druppels (= één dosering) in het drinkwater of over het voer doen. Er kunnen ook 4 druppels direct op de tong worden gegeven. Maximaal 6 doseringen per dag. De dagelijkse aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. RESCUE PETS PLUS druppels kan langere tijd gebruikt worden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Bewaren bij kamertemperatuur, buiten bereik van kinderen.

Ingrediënten:

Glycerine, aqua, pantotheenzuur (als calcium-D-pantothenaat), natuurlijke smaakstoffen (citroen en vlierbesbloesem), cyanocobalamine, tinctuur van RESCUE® bloesemmix.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bach RESCUE Pets Plus Druppels (20ml)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Andere suggesties…